18 Kasım 2014 Salı

DİREKSİYONDA KİM VAR ?

Regresyon terapi ;şifa, huzur ve başarı aracıdır. Bilimsel bir yöntemdir. Ancak yine de bilinçdışının farklı boyutlarıyla çalışıldığından  uzman  ve deneyimli kişilerce yapılması gerekir. Çünkü biz terapiyi insanları uyutmak için değil aksine kendi  gerçekliğine u yandırmak için kullanırız. Regresyon terapi  öze dönüştür. İçsel ve öz kaynaklarımızda saklı olan definenizi keşfetmeniz ve gerçek potansiyelinize ulaşmanızın bir yoludur.

Doğarsınız ve derler ki bu araba senin adı HAYAT . Direksiyonda sen varsın ... Nasıl istersen öyle kullanırsın ...Ağaca çarparsan, çukura düşersen tüm sorumluluk senin ...dikkatli kullan ... BU KOCAMAN BİR YALAN!!! ... Direksiyonda oturan siz olabilirsiniz ama arabayı otomatik pilot kullanır . Otomatik pilot ; sizin atalarınızdan gelen genetik kodlarıız ,  biliçdışınız , küçükken size yapılmış öğütler , geçmiş hayatlar, size ait olmayan korkular , sizin miş gibi yapılan cümlecikler , ailenizin sizin için öngördüğü kimlikler ,toplumsal baskılar, sosyal konumlar  vs vs ...  yani siz hariç herşey otomatik pilottadır. ve siz sadece direksiyondasınızdır BU ÇOK TEHLİKELİ  UYANIN !!!  Girilen her çukurdan çarpılan her köşeden kendinizi sorumlu tutarak size yaşatılmış vicdan azaplarından UYANIN .... YA yan koltuğa geçip otomatik pilotun aracı kullanırken kahvenizi yudumlayın hayatınızda olan biten durumlardan " ah zavallı ben " konumunda yaşayın ... yada ÇIKARTIN CANIM ARTIK ŞU OTOMATİK PİLOTU DEVREDEN HAYATINIZIN DİREKSİYONUNU ELİNİZE ALIN ... HAYATI YAŞAMANIN TADINA VARIN ...

1 yorum:

  1. Sonra da yaşamının direksiyonunu eline aldığını zanneden şarhoş bir ayının, karşı refüjden üstünüze çıkmasıyla direksiyonu bırakıp öbür dünyaya yatay geçiş yapın. Ayni Irak, Suriye, Ankara ve Pariste ölenler gibi. Farkındalık, bilinçlilik iyidir ama yaşam her şeye karşın güvencesizdir. Yiati i zoi ine mia stigmi.

    YanıtlaSil