13 Temmuz 2016 Çarşamba

YAZDIK...ÇİZDİK...


YAZDIK... ÇİZDİK...
Ne çok felaket ,ne çok haksızlığa uğramışız meğer her ağızdan bir ses her klavyeden bir soylenmedir gidiyor
Peki ya tüm bunlar senin yaratımınsa ? En karanlık yayında senden çıkıyorsa? Herkes bi melekde hep acılar ,kötüenerjilere maruz kalıyor değil mi ? Sorsan herkes pozitif herkes iyi güzel ama haksızlığa ugruyor.
Kardesim sen yapma o zaman ... ötekilestirme
Çık o dualite çemberinden kötü enerji ne bi turlu anlamiyorum... enerji tek enerji enerjidir... çalıştırmazsan durağanlasır... akıtmadığın su durgun olur ne var bunda ...aç o enerjiyi olsun bitsin... Kendini görmeyi %100 tüm gerçekliğinle görmeyi secmis olsan neler olurdu?nasıl bir yaşamın olurdu?
Tüm bu gerçekliği yarattığını tek bir enerjininolduğunu anlamaya izin verseydin neler mümkün olurduyaşamda?Yaşamını nasıl değiştirirdi?
Hep kıymet verilmeyi beklemmemis olsaydın? O degere zaten sahip olduğunu farketmis olsaydın neler mumkun olurdu? Sürekli yargılamak ,tanımlamak kendini değerli mi hissettiriyor ? Tanımladığın herseyi kendi evreninde yarattığını ve dışında biraktığın hicbiseyin yaşamına giremeyeceğini farketmeye izin verseydin? Hergün söylemlerinizde lanetler mi yaratmayi secerdin?
Evrende ne enerji biter ne gelecek sen kendi bahcene bi kez olsun kontrolu bırakmayı denemeye var mısın?
Ya eğer hayallerinin de ötesinde bir yaşamı neşe içinde yaratabilmen mümkünse
Ya eğer bunu seçseydin?
Ya eğer bunu alıp kabul etmeye gönüllü olsaydın ?
Dur... genişle ..hisset...evreni..doğayı sınırlarını kaldır ve sonsuzluğunla barış... seç bugün ihtişam..mucize ve hayallerinin ötesinde algı ve zihninin ötesinde evrenlebir olmayıseç... sen sandığın beden değilsin....gücünüeline alsanneler mümkün hayat denen oyunu çocuk neşesi ile yaratmaya var mısın?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder