13 Ekim 2016 Perşembe

EN UZUN İLİŞKİ





EN UZUN İLİŞKİ!
Mutsuz musun ? Düşünme ...kır direksiyonu..biryere mi çarparsın ?çarp ve dur ve bak ve ol anda ol ...sadece ol ..düşünme... Nereye yol aldığını bilmeden direksiyonda olmaktansa biryere çarpıp dur bi bak etrafına uçan kuşu kanat çırpmaktan yorulan kelebeği, yağmur damlaları arasında çırpınan su perisini farket..sonra sor kendine....kendine giden yol nerden geçer;)
Yaşadığını hisset ,skor tabelalarında çentik atmaktan mı ibaret hayat? Kaç bahar geçti bir papatya üstünde uğur böceğini izlemeyeli? Bir akasya altında haylazlık etmeyeli? Bir kediye süt vermeyeli? Sevgilinin elini tutup yürümeyeli kaç dolunay doldu boşaldı?
Bir sor aynalara hayata mı yetişme çabasındasın ?kendine geç kalmışlığın telaşında mı? Kaç dönemeç önceydi neşeyle vedalaştığın kavşak? Hangi gözyaşında boğdun içindeki çocuğuda bir gecede büyüdü ayakkabı numaran?
HAYDİ GÜLÜMSE HAYAT BU KADAR CİDDİYET İÇİN ÇOK KISA..HAYAT KOZMİK BİR ŞAKA :) ve YOL TAM KARŞINDA ..YARIN GÜN DOĞUMMUNDA KALBİNİN RİTMİ HAYATLA DANSI ÇALDIĞINDA BU KEZ ONU DİNLE ,okul yolunda çakıl taşıyla top oynayan çocuğu selamla aynalarda ve barış onunla ,sarıl kendine ,gülümse kendine ,HAYATTAKİ EN UZUN İLİŞKİN KENDİNLE ;)
ESRA DEREOBALI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder